Coucou College

Lees alles over hoe je jouw beautyroutine effectiever en leuker kunt maken met onze Coucou Tools, Coucou Skin en onze super cute Coucouture merchandiselijn.

Verminder de verschijning van bestaande rimpels en fijne lijntjes en voorkom de vorming van nieuwe met onze nieuwe hoogwaardige Coucou herbruikbare pleisters! 

Als je ervoor wilt zorgen dat je kristallen gereedschappen te allen tijde krachtig blijven, toon ze dan een beetje liefde en dankbaarheid! We hebben een kleine handleiding opgesteld over hoe je jouw kristallen Coucou-gereedschappen kunt reinigen en opladen.

Verwijder dode huidcellen en pluisjes met de Coucou Dermaplaning Exfoliator! Lees over alle voordelen ervan en waarom je haar niet dikker of donkerder teruggroeit!
Hoe gebruik je een Gua Sha? Tips & trucs!
Grazia's hoofdredacteur Suzanne Arbeid testte onze Coucou Power Face Roller om te zien of deze de hype waarmaakt.
Deze paarse kwartsedelstenen worden gedragen om mensen te beschermen, de geest tot rust te brengen en verslavingen onder controle te houden.
Wat is deze nieuwste trend waar iedereen gek op is?
Alicia Keys, Victoria Beckham, Kim Kardashian, Meghan Markle en meer!
Zin in een gemakkelijke en snelle manier om je eigen nagels te doen? Met de onlangs gelanceerde Coucou Semi-Cured Gel Nail Wraps krijg je een gelmanicure van salonkwaliteit in het comfort van je eigen huis!
Achtergrondinformatie over Jessica en de samenwerking.
Zeg vaarwel tegen spanning, hallo tegen ontspanning en zegen je lichaam met deze thuismassage ;)
Ben je klaar om te leren over een nieuwe manier om voor je huid te zorgen? Laten we het hebben over dry brushing, een praktijk die al eeuwen bestaat, maar momenteel helemaal trendy is. Bij droog borstelen gaat het erom je huid te exfoliëren, zodat deze er fris en stralend uitziet. Bovendien brengt het nog tal van andere voordelen met zich mee.
Wie zou niet verlangen naar een helderdere, zachtere en gladdere huid?
Vacuüm en zuigkrachten klinken misschien niet als een rustgevende spa-ervaring bij jou thuis. Maar wacht even! Blijf lezen!
Geef je huidverzorgingsroutine een boost met de multifunctionele Hydrating Jelly Booster. Combineer het met onze Coucou Dermaplaning Exfoliator, Gua Sha en herbruikbare pleisters voor de ultieme verwenervaring! 
Maak kennis met Coucou Skin: til jouw huidverzorgingsspel naar een hoger niveau met de Hydrating Jelly Booster. Het zit boordevol belangrijke ingrediënten voor hydratatie en verzachting, is veelzijdig en vormt een aanvulling op de schoonheidsproducten van The Coucou Club. Geef je huid en je humeur een boost met Coucou Skin!
Verwijder opkomende puistjes en puistjes onder het oppervlak, terwijl de pleister ervoor zorgt dat je het getroffen gebied niet aanraakt en beschermt tegen bacteriën. Klaar? Laten we voor je puistjes zorgen!
Coucou heeft onderzoek gedaan naar wat het betekent als een merk of product beweert 'schoon' te zijn
Een Coucou les over hoe je je weg kunt vinden door deze onuitspreekbare schoonheidswonderen die exfoliërende zuren worden genoemd.
Benieuwd wat het verschil is tussen alle Coucou Beauty tools? Vind jouw antwoord in deze blog. Alle beauty tools en -hulpmiddelen uitgelegd.
Beweeg over de rituelen van de Volle Maan, het manifesteren van de Nieuwe Maan is hier!
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!