Hi, hey, coucou (ja, dat is hallo in het Frans)!

Geïnspireerd door eeuwenoude rituelen en de nieuwste schoonheidstrends, bieden wij beauty tools en accessoires om je beauty routine effectiever én leuker te maken! Met Coucou willen we je laten zien hoe leuk en belangrijk het is om voor jezelf te zorgen door middel van beauty. Beauty een essentieel onderdeel van selfcare, waarmee je echt iets speciaal voor jezelf kan doen.

In de afgelopen jaren is ons eigen beautytoolmerk, samen met onze Coucouture merchandiselijn, uitgegroeid tot veel meer dan een passieproject. Met trots hebben we meer dan 30+ Coucou producten gelanceerd die verkrijgbaar zijn in gevestigde Europese warenhuizen, hebben we 3 prestigieuze schoonheidsprijzen gewonnen, en onze missie om Coucou vibes naar elke badkamer te brengen wordt dankzij jou elke dag meer zichtbaar!

Maak kennis met Coucou Skin

COUCOU SKIN, de categorie waar je op hebt gewacht!

Na 5 jaar diep te hebben gegraven in wat jou, onze geweldige community, drijft, zijn we blij om onze allereerste skincare goodie te lanceren, de Hydrating Jelly Booster. Maak je klaar voor huidverzorging die niet alleen je huid een megaboost geeft, maar die ook je humeur verbetert! Beschouw ons als je dagelijkse dosis huid- en mood-boosting magie, omdat wij geloven dat beauty moet voelen als een gesprek met je bestie: Moeiteloos, gemakkelijk en vol smiles, zodat je van binnen en van buiten kunt stralen!

Bisous, Team Coucou

Wij ontdekken

de beste beautyrituelen, tijdloze helden en nieuwste trends.

Wij cureren

met onze experts om te beslissen wat de Coucou Cut maakt.

Wij leggen het uit

zodat jij goed geïnformeerde schoonheidskeuzes kunt maken.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!