VERZENDING & RETOUREN 

SHIPPING

Naar welke landen verzenden wij?
Wij verzenden alleen naar de onderstaande landen. De verzendkosten worden per zone bepaald en een volledig overzicht vindt je hieronder. Houd er rekening mee dat je, afhankelijk van je bestelling en land, mogelijk lokale belastingen en heffingen moet betalen bij ontvangst van de bestelling, waarvoor The Coucou Club geen aansprakelijkheid kan aanvaarden. Je ontvangt een e-mail met een verzendmelding met een trackingnummer zodra je pakket wordt verzonden.

Alle orders binnen Europa worden verzonden met DHL. Orders naar de UK worden met FEDEX verzonden. 

Verzendbestemming Verzendkosten Gratis bezorging bij bestellingen boven Landen verwachte aankomsttijd
Nederland €5,95 € 60 Nederland 1-3 BD
België/ Duitsland €8,95 € 80 België/ Duitsland 1-4 BD
EU Zone 1 €13,95 € 85 Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Monaco
2-7 BD
EU Zone 2 €16,95 € 90 Spanje, Tsjechië, Portugal, Polen
2-7 BD
EU Zone 3 € 19,95 € 100 Verenigd Koninkrijk, Italië, Litouwen, Letland, Estland 2-7 BD
EU-zone 4 €21,95 € 150 Slovenië, Slowakije, Ierland, Kroatië 2-7 BD


Wat is de levertijd?
Alle orders die geplaatst worden vóór 22:00 binnen Europa, worden dezelfde dag nog verzonden. De verwachte standaard levertijd binnen Nederland bedraagt ​​1-3 werkdagen. Binnen Europa bedraagt ​​de verwachte levertijd 2 tot 7 werkdagen, afhankelijk van land en postcode. 

Houd er rekening mee dat wanneer er aanbiedingen lopen, de levertijd langer kan zijn. Als je meerdere artikelen bestelt, inclusief een actieartikel (bijvoorbeeld een gepersonaliseerd artikel), wordt de gehele bestelling verzonden zodra deze volledig gereed is.
 

RETURNS

Retourbeleid The Coucou Club
We willen er zeker van zijn dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, vinden we het jammer om te horen dat onze product(en) niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

We accepteren retouren alleen wanneer:

  • Het product compleet is, in originele staat en onbeschadigd is.
  • Het product voorzien is van originele labels, tags en/of kaartjes.
  • Het product (indien mogelijk) in de originele, onbeschadigde verpakking zit.
  • Het product niet is gebruikt.


Hoe lang heb ik om mijn bestelling terug te sturen?

Alle retouren, alleen als het item ONGEBRUIKT en ONGEOPEND is, moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden verwerkt.

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. Zodra je de retour hebt aangemeld, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

We kunnen geen retouren accepteren voor:
Helaas kunnen we geen retouren accepteren of terugbetalingen aanbieden voor beautytools die zijn geopend, gebruikt of op enigerlei wijze zijn gewijzigd vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Houd er rekening mee dat alle cadeaubonnen, gepersonaliseerde items en COUCOUTURE (o.a. Coucou Fluffy Slippers) definitieve verkoop zijn.

Ik heb ONGEBRUIKTE en ONGEOPENDE product(en), hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt eenvoudig je retour starten door op deze link te klikken.

Vul ons retourformulier in en kies je voorkeursverzendmethode. Je ontvangt een volledige terugbetaling op je oorspronkelijke betaalmethode zodra je retourzending is goedgekeurd. Houd er rekening mee dat de oorspronkelijke verzendkosten niet worden terugbetaald.

Hoe moet ik het product retourneren?
Artikelen MOETEN worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen: Ongebruikt met alle verpakkingen intact. Houd er rekening mee dat we geen terugbetaling of omruiling kunnen bieden voor artikelen in niet-verkoopbare staat vanwege de EU-hygiënevoorschriften. We raden je ten zeerste aan om te verzenden in een sterke verzenddoos.

Hoe lang duurt het om een retour te verwerken?
We zullen je per e-mail op de hoogte stellen zodra je retourverzoek is ontvangen, geïnspecteerd en geaccepteerd of geweigerd. Op basis van de status van het ontvangen product zullen we de terugbetaling goedkeuren of afwijzen. Als het is goedgekeurd, zullen we je product zo snel mogelijk terugbetalen, uiterlijk binnen 14 dagen, door het geld terug te sturen naar je oorspronkelijke betaalmethode. Als je betalingsgegevens in de tussentijd zijn gewijzigd, stuur dan een e-mail naar customerservice@thecoucouclub.com. Houd er rekening mee dat creditcardterugbetalingen meestal 5-10 werkdagen duren voordat ze op je afschrift verschijnen.

Wie betaalt de kosten van retourzending?
Jij bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten bij het retourneren van je artikel.

12 maanden garantie op elektrische Coucou Tools
Let op: voor onze elektrische Coucou Tools hebben we een garantie van 12 maanden voor eventuele gebreken die voortvloeien uit foutief materiaal of vakmanschap. Lees hier meer.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!