Maak kennis met de experts

We hebben we een team van experts samengesteld om ons te helpen beslissen welke producten de Coucou Cut maken. Met behulp van hun huidverzorgingskennis en jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie zijn we in staat een collectie van het beste samen te stellen. Lees hieronder meer over enkele van onze experts!

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
CONNECTIVE TISSUE SPECIALIST & ACUPUNCTURIST
Charley heeft alles gezien op schoonheidsgebied maar haar 8-jarige opleiding Klassieke Acupunctuur gevolgd door een specialisatie in bindweefselmassage deed haar besluiten haar droom te volgen en "De Bindweefselbar" in Amsterdam te openen.
HAIR COLORIST & STYLIST
Charlotte is een kapster met ruim 10 jaar ervaring. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen en staat bekend om haar ongelooflijke kleurvaardigheden. Nadat ze voor een groot internationaal merk had gewerkt, besloot ze onlangs haar eigen merk væn.ə.t̬i te creëren.
ELECTRIC FACIALIST
Julia, de zelfbenoemde beautyjunkie uit Engeland, heeft al 23 jaar ervaring in de huidverzorgingsindustrie. Met haar passie voor het gebruik van elektrische stromen en lichttherapie, helpt ze haar cliënten bij het aanpakken van levensveranderende huidproblemen.
THE SCANDIC'S BEAUTY PR GURU
Ida Sofia, ook bekend als de Zweedse Boss Babe, is de oprichter van VASS PRODUCTIONS: het toonaangevende PR-bureau voor schoonheid in de Scandics! Haar oog voor kwaliteit en branding gecombineerd met haar passie voor beauty en mode maken haar een geweldige toevoeging aan het panel.
BEAUTY JOURNALIST
Een gerenommeerd beautyjournalist met een groot beautyhart! Ze werkt freelance voor oa ELLE en Women's Health en haar kennis over ingrediënten is onberispelijk. Ze duikt diep in elk product en vraagt ​​zich altijd af: wordt dit de volgende doorbraak?
NAIL-TECHNICIAN & FOUNDER OF LAKWERK
Een rolmodel in de wereld van nail art. Haar onberispelijke werk wordt erkend door wereldberoemde merken, tijdschriften en alle mogelijke Fashion Weeks. Door haar harde werk, uitzonderlijk succes en bescheidenheid is het een eer om een van haar ontwerpen te dragen!
BEAUTY BLOGGER & PRODUCT PHOTOGRAPHER
Begon in 2016 met beautybloggen en is sindsdien niet meer gestopt. Met een bijzondere liefde voor producten die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn, heeft ze altijd haar ogen open voor "what's next"!
PAST PRESIDENT EUROPEAN SOCIETY OF COSMETIC & AESTHETIC DERMATOLOGY
Dr. Ines Verner is de koningin van de dermatologie! Ze is een internationaal gerenommeerde dermatoloog met meer dan 15 jaar ervaring.
MASTER MAKE-UP ARTIST & BEAUTY EXPERT
Amanda schreef een boek over schoonheid, is Master Visagist, columnist, spreker, influencer, content creator en zeer gewaardeerd jurylid van de Dutch Beauty Awards. Do we need to say more?
1
2

20 experts

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!