Hoe onze Coucou Semi-Cured Gel Nail Wraps het leven gemakkelijker maken.

Coucou Semi-Cured Nail Wraps
- Nagel Tools

Zin in een gemakkelijke en snelle manier om je eigen nagels te doen? De onlangs gelanceerde Coucou Semi-Cured Gel Nail Wraps & Coucou Mini LED Lamp geven je een gelmanicure van salonkwaliteit in het comfort van je eigen huis! Of je nu op zoek bent naar iets speels of neutraals voor je nagels, bekijk hier onze lanceringscollectie met 5 verschillende ontwerpen. Scroll naar beneden om te ontdekken hoe je de Nail Wraps gebruikt en voor enkele deskundige tips!


Wat zijn semi-uitgeharde nagelfolies?
Deze nagelwraps zijn anders dan andere! Ze zijn vervaardigd uit echte gel nagellak die voor 60% semi-uitgehard is. Na het aanbrengen, gebruik je de Coucou Mini LED Lamp om de wraps volledig uit te harden tot 100%. Binnen slechts 60 seconden ben je klaar! De wraps bestaan uit drie lagen: een basislaag van lijm, gevolgd door een laag echte gel nagellak met of zonder nail art design, en tot slot een glanzende toplaag voor een professionele afwerking. Deze wraps zijn duurzaam en blijven minstens 12 dagen zitten. Bovendien zijn ze diervriendelijk, veganistisch en vrij van schadelijke stoffen. Ze zijn eenvoudig te verwijderen zonder schade aan je nagels. Elke verpakking bevat 20 wraps, voldoende voor 2 toepassingen. De roze Coucou Mini LED Lamp is compact en perfect om mee te nemen onderweg.


Hoe Coucou Semi-Cured Gel Nail Wraps aan te brengen
Volg de stapsgewijze handleiding:

1) Was je handen met zeep. Maak je nagels glad met een nagelvijl en verwijder de dode huid rond de nagels
2) Maak je nagels schoon met een acetonpad om eventuele olie te verwijderen, wacht tot je nagels droog zijn.
3) Kies de juiste maat en verwijder de beschermfolie.
4) Plaats voorzichtig op de nagel zonder de lijmzijde aan te raken. Laat een kleine opening tussen de nagelriemen en vermijd het aanbrengen van wrap op de nagelriemen en nagelgroeven. Je kunt de wrap voorzichtig uitrekken zodat hij past bij de breedte en lengte van je nagel.
5) Druk stevig op de nagels en strijk rimpels glad met je vingers. Gebruik de houten stok om druk uit te oefenen rond de randen.
6) Vouw de wrap voorzichtig rond het uiteinde van je nagel en verwijder overtollige wrap met behulp van de nagelvijl. Vijl de randen in één richting. Zorg ervoor dat de wraps de nagellengte niet overschrijden.
7) Cure for 60s met onze Coucou Mini Led Lamp voor een sterke manicure.
8) Optioneel: Voeg 1 laag topcoat toe voor extra glans en laat nog eens 60 seconden uitharden.

OF BEKIJK HIER DE VIDEO HIER.
 
Hoe Coucou Semi-Cured Nail Wraps te verwijderen
1) Breng aceton aan rond de randen. Maak het staafje nat in aceton en til de wrap voorzichtig en langzaam van je nagel. Trek niet zonder aceton om te voorkomen dat de bovenste laag van de nagel wordt verwijderd.

2) Maak de nagel schoon met een wattenschijfje van aceton om eventuele lijmresten te verwijderen.
3) Optioneel: Follow-up met nagelriemolie.

Coucou's deskundige tips
Enkele tips om het meeste uit onze Coucou Semi-Cured Gel Nail Wraps te halen:

1) Gebruik geen nagelwraps wanneer je nagels beschadigd of broos zijn.
2) Vermijd water, lotion en oliën na het uitharden van de nagelwraps.
3) Kleine nagels? Haal meer gebruik uit elke nagelwrap door ze in de helft te snijden (horizontaal). Snijd ze terwijl ze nog aan het vel zitten.
4) Vermijd zoveel mogelijk hitte, dit maakt de wraps zwakker.
5) Om vastlopen te voorkomen, druk de wraps goed aan met het houten stokje. Met een kleine borstel of een wattenstaafje, voorzichtig in pure aceton dippen en langs de opstaande randen borstelen. Breng 3 dunne lagen aan, laat drogen tussen het aanbrengen van de lagen. De randen zullen smelten op je nagels en beter afsluiten (opnieuw).
6) Om vastlopen te voorkomen tip 2, breng een laagje topcoat aan en laat 60 seconden uitharden.


Nageldesign voor elke gelegenheid
Maak kennis met onze 5 ontwerpen: Burgundy Bliss , Funky Fantasy , Lilac Love , Pastel Party en Simply Swirly . Gemaakt om te passen bij de look en sfeer waar jij voor gaat. Welke Coucou Semi-Cured Gel Nail Wrap is jouw favoriet?

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!