NAIL-TECHNICIAN & FOUNDER OF LAKWERK

Jessica Scholten

Een rolmodel in de wereld van nail art. Haar onberispelijke werk wordt erkend door wereldberoemde merken, tijdschriften en alle mogelijke Fashion Weeks. Door haar harde werk, uitzonderlijk succes en bescheidenheid is het een eer om een van haar ontwerpen te dragen!

Jessica Scholten

Een kleine achtergrond:
Het begon allemaal ongeveer 10 jaar geleden toen Jessica een manier vond om van haar langdurige nagelobsessie een baan te maken. Niet wetende dat ze uiteindelijk voor toonaangevende tijdschriften in binnen- en buitenland zou gaan werken, en deel zou uitmaken van Fashion Week New York, Parijs, Londen en Milaan. Vorig jaar heeft ze een droomopening vervuld bij LAKWERK, waar ze samen met de mega getalenteerde en gepassioneerde nailtechs haar vak op de kaart heeft kunnen zetten!

Wat bepaalt eigenlijk of een product de Coucou Cut verdient wanneer je het beheert?
Het belangrijkste is dat zij er meteen verliefd op moet worden. Dit kan op verschillende manieren gebeuren; het uiterlijk, de textuur, de kwaliteit, het resultaat. Zolang er maar een X-factor is waar zij versteld van staat.

Wat is jouw ultieme schoonheidsadvies?
Zorg goed voor je nagels, dat geeft zoveel meer levensvreugde! Je nagels zijn het enige dat je voortdurend ziet en als ze mooi verzorgd zijn, vergroot het gewoon je zelfvertrouwen en geluk! (wetenschappelijk bewezen overigens;)).

Gecureerd door haar
-60%
Coucou Nail Art: The Collection

Coucou Nail Art: The Collection

€36 €14,40
3 Sets
Nail-ed it!
-50%
Coucou Nail Art: The LAKWERK Sheet

Coucou Nail Art: The LAKWERK Sheet

€12 €6
1 Set
Nails like Jessica Scholten.
-50%
Coucou Nail Art: The Coucou Sheet

Coucou Nail Art: The Coucou Sheet

€12 €6
1 Set
Coucou colorful nails.
-50%
Coucou Nail Art: The Basic Sheet

Coucou Nail Art: The Basic Sheet

€12 €6
1 Set
For the not so basic b*tches.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!