CONNECTIVE TISSUE SPECIALIST & ACUPUNCTURIST

Charley Huf

Charley heeft alles gezien op schoonheidsgebied maar haar 8-jarige opleiding Klassieke Acupunctuur gevolgd door een specialisatie in bindweefselmassage deed haar besluiten haar droom te volgen en "De Bindweefselbar" in Amsterdam te openen.

Charley Huf

Een beetje achtergrond:
Na het afronden van haar opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft ze ervaring opgedaan in verschillende disciplines op het gebied van huidverbetering: van botox en fillers tot acupunctuur en bindweefselmassage. Na uitgebreid onderzoek naar alle verschillende methoden, sprak de kracht van de natuur haar het meest aan. De unieke mogelijkheden van het lichaam om zichzelf te stimuleren, verbeteren en herstellen, fascineren haar. Ze heeft een 8-jarige opleiding Klassieke Acupunctuur gevolgd, gecombineerd met een specialisatie in bindweefselmassage. Haar droom om te verwezenlijken kwam tot leven toen ze in 2017 "De Bindweefselbar" in Amsterdam lanceerde.

Waar leg je de focus op bij het samenstellen van schoonheidsproducten?
Of het makkelijk is om het product in te passen in jouw schoonheidsroutine, de duurzaamheid, hoe het product gemaakt wordt en wat het doel van het product is.

Wat is jouw ultieme schoonheidsadvies?
Aah zo veel! Maar mijn favoriet aller tijden is een voedend gezichtsmasker. Zo gemakkelijk te integreren in je routine en geeft echt de finishing touch.

Gecureerd door haar
Bestseller
-30%
Coucou Cupping Kit

Coucou Cupping Kit

€26 €18,20
1 stuk
Skin detox in a cup.
-30%
Coucou Body Gua Sha

Coucou Body Gua Sha

€39 €27,30
1 stuk
Your top to toe body sculptor.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!