ESTHETICIAN

Madelon Schuytvlot

Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.

Madelon Schuytvlot

Een beetje achtergrondinformatie
Sinds Madelon op haar 17e begon met de allround opleiding tot schoonheidsspecialiste, werd haar passie voor schoonheid ieder jaar groter. Ze heeft bij veel verschillende salons gewerkt waar ze veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Vier jaar geleden heeft ze Madesalon opgericht, een plek waar zij mensen kan helpen met hun huidproblemen en waar ze zich richt op het voorkomen van huidveroudering.

Waar leg je de focus op bij het samenstellen van schoonheidsproducten?
Als huidverzorgingsexpert let ik altijd veel op de ingrediënten en de formule van de producten en zo kies ik wat het beste bij mijn huid past, maar ook wat het meest geschikt is voor mijn klanten.

Wat is jouw beste schoonheidsadvies?
Draag altijd SPF, ook als het winter is en ook op regenachtige dagen. Dit is jouw nummer 1 anti-verouderingscrème! Ik geloof ook dat een stralende huid niet alleen komt door wat je op je huid smeert, maar ook van binnenuit komt. Focus niet alleen op de buitenkant, maar ook op je voeding en levensstijl. Ook in mijn salon houd ik hier rekening mee met behulp van orthomoleculair advies.

Gecureerd door haar
Bestseller
Coucou Dermaplaning Exfoliator

Coucou Dermaplaning Exfoliator

€26
1 stuk
Get rid of dead skin & peach fuzz.

Coucou Rose Quartz Cleansing Brush

€51
1 stuk
I'm your smoooth operator.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
CONNECTIVE TISSUE SPECIALIST & ACUPUNCTURIST
Charley heeft alles gezien op schoonheidsgebied maar haar 8-jarige opleiding Klassieke Acupunctuur gevolgd door een specialisatie in bindweefselmassage deed haar besluiten haar droom te volgen en "De Bindweefselbar" in Amsterdam te openen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!