MAKE-UP ARTIST

Mitzy Malu

Met zo'n indrukwekkend cv kun je gerust stellen dat Mitzy een van de meest gevierde visagisten van Nederland is. En wist je dat haar innerlijke schoonheid net zo stralend is als haar uiterlijke verschijning?

Mitzy Malu

Een beetje achtergrond:
Opgroeid in Amsterdam, 30 jaar jong en zeer bekend met de stad (zelfs 's nachts)! Mitzy, de expert in natuurlijke schoonheid, is overal te vinden op YouTube, waar ze je bijpraat over alles wat met schoonheid te maken heeft. Ze is een vertrouwd gezicht voor de beroemdheden en bekend in de mode-industrie, vaak backstage te vinden tijdens de New York Fashion Week.


Waar legt je de focus op bij het samenstellen van schoonheidsproducten?
Mijn favoriete make-up moet die "Mitzy Glow" geven: onberispelijk, natuurlijk en zonovergoten. En het heeft wat sexyheid nodig!"

Beste schoonheidstip:
Verbeter je sterke eigenschappen, maar houd het natuurlijk.

Gecureerd door haar
-65%
Zelfbruinende handdoekjes Plus

Zelfbruinende handdoekjes Plus

€28 €9,80
Half lichaam/10st & Meer
Voor medium-donkere huidtinten.
-65%
Zelfbruinende handdoekjes Klassiek

Zelfbruinende handdoekjes Klassiek

€28 €9,80
Half lichaam/10st & Meer
Voor lichte tot medium huidtinten.
-65%
Zelfbruinende anti-aging gezichtsdoekjes

Zelfbruinende anti-aging gezichtsdoekjes

€29 €10,15
Voor een stralende gezichtsbruining.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!