MAKE-UP ARTIST

Ilja Guepin

Ilja is geen nieuwkommer. Gerenommeerde visagiste en styliste met jarenlange ervaring in het werken voor high-end make-up- en modemerken, tijdschriften en heeft zich gespecialiseerd in vlekkeloze gezichtsmake-up. Dat wil ik graag!

Ilja Guepin

Een beetje achtergrond:
Gelukkige 35-jarige allround visagist woonachtig in Rotterdam. Werkte voor grote merken als Sephora, Inglot, Dior en als freelancer voor Laura Mercier. Oh en houdt van lekker eten, kunst en pilates!


Waar legt je de focus op bij het samenstellen van schoonheidsproducten?
Textuur, geur, uiterlijk, maar vooral: wil ik het op mijn eigen gezicht aanbrengen, op dat van mijn moeder, dat van mijn zus, vriendinnen en klanten? En doet het product wat er op de verpakking staat?


Beste schoonheidsadvies ooit?
Blijf trouw aan je eigen schoonheid en omarm wat je hebt. Voor mij is het belangrijk om de gezondheid van je huid op de eerste plaats te zetten en make-up op de tweede. Een vlekkeloze basis is essentieel om een prachtige rode lippenstift te dragen. Ik ben een groot voorstander van een consistente ochtend- en avondroutine voor het reinigen en verzorgen van je huid. En als je wat vermoeid bent, houd je make-up dan eenvoudig en natuurlijk, en geef je haar wat extra volume! Richt je op je beste eigenschappen in plaats van te focussen op dingen die je minder leuk vindt.

Gecureerd door haar
-70%
Gezichtsprimer

Gezichtsprimer

€42 €12,60
Superlicht halfmat.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!