K-BEAUTY EXPERT & FOUNDER OF SOKOBEAUTY

Elisa Lee

Elisa, een gewaardeerde K-Beauty-expert die we met trots presenteren als onze 'Azië-ambassadeur', heeft diepgaande kennis van de zogenaamde 'high maintenance' Koreaanse beautylevensstijl.

Elisa Lee

Een beetje achtergrond.
Elisa, een erkende K-Beauty-expert, is onze trotse 'Azië-ambassadeur'. Ze heeft een grondige kennis van deze bekende Aziatische schoonheidslevensstijl, die vaak wordt beschouwd als 'high maintenance'. Haar passie voor K-Beauty begon ongeveer in 2010, toen ze de blog Memorable Days oprichtte. Ongeveer twee jaar geleden lanceerde ze Soko Beauty, een multimediaal platform dat wordt geleid door Instagram en haar eigen YouTube-kanaal.


Wat bepaalt eigenlijk of een product de Coucou Cut verdient wanneer je het beheert? 
Ik neem altijd minstens een maand de tijd om huidverzorgingsproducten uit te proberen voordat ik er een recensie over schrijf. Tijdens het beoordelen focus ik voornamelijk op de ingrediënten. Kan het product veilig worden gecombineerd met andere ingrediënten zonder schade aan de huid te veroorzaken? Ik ben van mening dat mensen behoefte hebben aan meer gedetailleerde informatie over de samenstelling van schoonheidsproducten. Mijn advies is om vooral naar de eerste vijf ingrediënten te kijken, aangezien deze de hoogste concentratie in het product hebben.


Wat is jouw ultieme schoonheidsadvies?

Het belangrijkste advies dat ik kan geven, is om elke dag zonnebrandcrème te gebruiken, zelfs in de winter en zelfs als je binnen bent. De zon kan snel huidbeschadiging veroorzaken, en ik wou dat ik dit eerder had geweten om mijn donkere vlekken te kunnen vermijden.

Gecureerd door haar
Bestseller
-30%
Coucou Rose Quartz Gua Sha

Coucou Rose Quartz Gua Sha

€26 €18,20
1 stuk
Your loving face sculptor.
-70%
Coucou Jade Roller

Coucou Jade Roller

€36 €10,80
1 stuk
Your balancing skin booster.
-70%
Coucou Rose Quartz Roller

Coucou Rose Quartz Roller

€46 €13,80
1 stuk
Your loving skin booster.
-50%
Coucou Power Face Roller

Coucou Power Face Roller

€57 €28,50
1 stuk
The Rolls-Royce under the rollers.
-30%
Coucou V-Lift Roller

Coucou V-Lift Roller

€47 €32,90
1 stuk
V-lift those cheeks and jawline.
Bestseller
-30%
Coucou Jade Gua Sha

Coucou Jade Gua Sha

€24 €16,80
1 stuk
Your balancing face sculptor.
-70%
Coucou Amethyst Roller

Coucou Amethyst Roller

€46 €13,80
1 stuk
Protecting & purifying skin booster.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!