CO-FOUNDER THE COUCOU CLUB

Charlotte Lagendijk

Het is niet eenvoudig voor Charlotte om licht te reizen, omdat ze te veel favoriete schoonheidsproducten heeft die ze gewoon moet meenemen! Sinds haar stage bij L'Oréal wist ze dat schoonheid haar grootste passie was. Ze volgt alle beauty-accounts die er zijn en is altijd op zoek naar het volgende grote ding, waarbij ze vooral geïnteresseerd is in het verhaal achter het merk.

Charlotte Lagendijk
Gecureerd door haar
-70%
Body lotion

Body lotion

€22 €6,60
Ontworpen voor dagen in de zon.

Meer experts

This could be you
Wie kan beter nieuwe producten proberen en testen dan jijzelf, want jouw mening is zo waardevol voor ons. Wanneer we zorggerelateerde producten hebben om te testen, denk aan acne-patches of producten voor littekens en pigmentatie, zullen we op sociale media een oproep doen om je aan te sluiten bij ons testpanel!
Drag Performer
Megan is de artiestennaam van Michael Alexander, een dragartiest en een van de deelnemers aan seizoen 1 van Drag Race Holland!
ESTHETICIAN
Terwijl ze sinds haar 17e in de schoonheidsindustrie werkte, heeft Madelon veel kennis opgedaan en besloot ze 4 jaar geleden haar eigen salon te starten. Met een specialisatie en focus op anti-aging kun je je huid in haar handen vertrouwen.
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!