Dit is het verschil tussen de Coucou Tools

This is the difference between the Coucou Tools
- Over ons

Klaar om samen met ons op de Coucou Tools te ontdekken? Laat ons je de weg wijzen. Zoveel verschillende tools, maar wat is de Coucou nu het verschil? Alle Coucou Tools op een rij en opgesplitst in 3,2,1..

First things first. Laten we beginnen met de algemene voordelen van de meeste Coucou Tools. Elke tool is speciaal ontwikkeld om zich op verschillende gebieden, problemen en behoeften te richten, maar ze hebben ook zes voordelen gemeen.

De algemene voordelen van de meeste Coucou Tools :
1. Verbeter de bloedcirculatie
Het masseren van de huid met onze Coucou Tools, en de natuurlijke kou van de meeste Coucou Tools , verbeteren de bloedcirculatie waardoor de lymfedrainage (het verwijderen van gifstoffen) en de zuurstofstroom worden gestimuleerd.

2. Lift en vorm gezicht en hals
Gebruik de Coucou Tools als een work-out voor je huid om het gezicht en de hals te liften en vorm te geven en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

3. Depuff en verminder donkere kringen
Door het masseren van het gebied onder de ogen worden de wallen onder de ogen verzacht en worden donkere kringen verminderd door de lymfedrainage te stimuleren. Een redding op die zware vroege ochtenden!

4. Stimuleer de collageenproductie en verminder fijne lijntjes
Het masseren van de huid met onze Coucou Tools stimuleert de collageenproductie door de diepere laag van je huid te masseren en deze te vragen zichzelf te reorganiseren en nieuw collageen te produceren. Dit zal fijne lijntjes opvullen.

5. Krijg die natuurlijke glow
Het masseren van de huid met onze Coucou Tools zal een verschil maken voor de textuur, toon en helderheid van je teint, waardoor je huid de gewenste natuurlijke glow krijgt.

6. Verbeter de opname door de tool
Gebruik onze Coucou Tools direct na het aanbrengen van je favoriete serum, olie of vochtinbrengende crème, omdat rollen de opname van je product verbetert (en niet te vergeten dat het gewoonweg hemels aanvoelt).

COUCOU JADE , ROZENKWARTS & AMETHIST ROLLER
Rollen tijdens het scrollen?
De Coucou Rollers zijn de OG's van de Coucou-familie en onmisbaar in ons dagelijks leven. (en misschien binnenkort ook bij jou?). Perfect voor het verminderen van wallen en donkere kringen (of de fouten van gisteravond;)). En omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn , kun je rollen terwijl je naar beneden scrollt op Instagram of als je liever bingewatcht; ze zijn ook door Netflix goedgekeurd. Gebruik de kleinere roller voor onder de ogen en de grotere roller om de rest van je gezicht te rollen en te masseren. De Roller is een zacht hulpmiddel en vooral geschikt voor mensen met een gevoelige huid . Deze beauty’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten materiaal; roze Rozenkwarts , paarse Amethist en groene Jade . Dus afhankelijk van het type spirituele gangster in jou en of je op zoek bent naar een beetje zelfliefde (Rozenkwarts), het in evenwicht brengen van de geest (Amethist) of een beetje innerlijke rust (Jade), hebben deze OG's wat je zoekt!

COUCOU GUA SHA
Gua Sha heeft mijn hart
Als je op zoek bent naar een nog diepere gezichtsmassage om de spierspanning in het gezicht te verminderen en je te concentreren op het vormgeven van je gezichtscontouren, dan is dit het hulpmiddel voor jou. Dit zeer mooie hartvormige gereedschap heeft drie verschillende kanten, elk om op verschillende gebieden te richten. Gebruik de Gua Sha als work-out om de elasticiteit van je huid te verbeteren en je gezicht te verzachten. Leuk weetje: De Coucou Gua Sha is gemaakt van 100% Rozenkwarts, perfect om te gebruiken als je gezicht wat extra liefde nodig heeft en staat heel schattig op je wastafel of nachtkastje.

COUCOU POWER FACE ROLLER
De perfecte krachtpatser
Als je op zoek bent naar die tool van het volgende niveau die je de broodnodige boost zal geven, dan hebben wij een match. De Coucou Power Face Roller wordt geleverd met drie afneembare vibrerende koppen gemaakt van 100% Rozenkwarts (opnieuw zelfliefde, want er kan nooit genoeg zijn). De sonische trillingen ontspannen de gezichtsspieren, verlichten de spanning in het gezicht en verbeteren de bloedstroom. Omdat het wordt geleverd met drie verschillende koppen; een prikroller, een gladde roller en een ronde oogroller, deze kan het gezicht op drie verschillende manieren masseren. De prikroller masseert de diepere huidlaag en kan gezien worden als een hygiënisch en veiliger alternatief voor micro-needling. De gladde roller kan worden gebruikt om de huid af te koelen en te kalmeren na het aanbrengen van het product om de opname te verbeteren, en de ronde oogroller is speciaal ontworpen voor de ogen. We raden aan om de Smooth Roller 's ochtends en de Spiked Roller 's avonds te gebruiken (omdat je huid een beetje rood kan worden - wat de bloedcirculatie laat zien). Voeg deze krachtpatser toe aan je schoonheidsroutine en je zult in een mum van tijd stralen!

COUCOU V-LIFT ROLLER
Ik ben verliefd op de (V-)vorm van jou
De Coucou V-lift Roller is ons nieuwste pareltje en wij zijn er (letterlijk) helemaal verslaafd aan. Dit niet-invasieve V-vormige gezichtshulpmiddel met verkoelende globes met twee uiteinden maakt gebruik van eeuwenoude kneedtechnieken om de gezichtscontouren te liften, te versterken en te verzachten. Het zorgt voor een stevigere en strakkere huid, net als bij een natuurlijke facelift. Je kaken, jukbeenderen en wenkbrauwen werken hard, waardoor onze gezichtsuitdrukkingen elke dag zichtbaar worden (blijf lachen, schat). Ze verdienen een beetje extra liefde, toch? Oh en geloof ons, de V-lift Roller met zijn gouden uiterlijk is heel fotogeniek, net als jij.

COUCOU CUPPING-KIT
Gewoon jouw kopje thee
Jouw mooie gezichten staan ​​centraal, maar laten we dat mooie lichaam niet vergeten! Als je op zoek bent naar iets dat alles kan, dan is de Coucou Cupping Kit misschien wel iets voor jou. De Coucou Cupping Kit wordt geleverd met 4 kopjes; twee kleine cups voor het gezicht en twee grotere voor het lichaam. Ze gebruiken traditionele massage- en zuigtherapie om een ​​oneffen huidtint en textuur te verbeteren en glad te strijken. En alsof dat nog niet genoeg is, activeren ze ook de huidcelvernieuwing, verwijderen gifstoffen uit de huid en behandelen ze cellulitis! Dus als je op zoek bent naar een all-over verbeteraar, hoef je niet verder te zoeken. Gebruik met je favoriete olie, zowel onder de douche als onder de douche (we houden van multitasken).

COUCOU ROZENKWARTS REINIGINGSBORSTEL
Jouw smooth operator, die jouw huid warm en fris maakt.
De nieuwste toevoeging aan de Coucou gereedschapsfamilie en nu al een favoriet. Met zijn twee zijden biedt de reinigingsborstel het beste van twee werelden en ziet hij er prachtig uit op je wastafel. De ene kant heeft superzachte borstelharen met trillingen van meer dan 7.000/minuut, waarop je jouw favoriete reinigingsmiddel kunt aanbrengen en alle zorgen van de dag kunt wegspoelen. De andere kant is bedekt met de rozenkwartssteen die opwarmt en je de warmtetherapie biedt die iedereen van huis zou willen krijgen. Het zorgt ervoor dat je product optimaal wordt opgenomen en dat je gezichtsspanning wordt verminderd. Kortom: een musthave in je collectie.

Jouw match gevonden? We hopen dat je net zoveel van onze Coucou Tools zult houden als wij en als je nog steeds een beetje onzeker bent of als je geïnteresseerd bent in ze allemaal (wat we volledig begrijpen), aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. 

COUCOU CRYO-SET
We gaan 'ice ice baby'
De Coucou Cryo Set is de nieuwste (en koudste) toevoeging aan de Coucou Beauty tool Family. De Coucou Cryo Roller en Gua Sha worden gebruikt als een eeuwenoude ijskoude cryotherapie om de natuurlijke processen van je huid op gang te brengen en de bloedstroom te bevorderen voor een stralendere glow.

Wist je dat de Russische keizerin Catharina de Grote rond 1700 elke ochtend ijsblokjes op haar gezicht, hals en decolleté aanbracht om haar huid te laten stralen? Tegenwoordig zijn beroemdheden als Irina Shayk en Jennifer Aniston verslaafd aan de effecten van deze skin icing TikTok-trend.

De koude temperatuur van de hulpmiddelen veroorzaakt vasoconstrictie - een verkleining of samentrekking van de bloedvaten. Hierdoor wordt de diepere huidlaag 'geactiveerd' om collageen aan te maken. Na de behandeling gaan de bloedvaten volledig open, waardoor gifstoffen uit de huid sneller worden afgevoerd.

De behandeling is zeer geschikt voor mensen die last hebben van huidirritatie of acne, omdat de koele temperaturen ontstekingen verminderen en de huid kalmeren. Daarnaast stimuleert de Cryo-set de bloedcirculatie door de huid een koudeschok te geven, waardoor er ‘frisser’ bloed naar buiten komt. Meer bloed betekent meer zuurstof en een rijkere toevoer van voedingsstoffen, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en het vasthouden van water wordt verminderd.

Deze doe-het-zelf-versie van de professionele Cryo Facial is nu verkrijgbaar in het comfort van je eigen badkamer en omvat de Cryo Gua Sha en een Cryo Roller met spikes gemaakt van 100% roestvrij staal: stevig, antibacterieel en van nature koud. De verzachtende en kalmerende ijskoude aanraking minimaliseert het uiterlijk van vergrote poriën en vertraagt ​​de olieproductie en huidontsteking.

Gebruik de Gua Sha's ochtends voor het gezicht en de kleine kant van de roller voor de behandeling van het gebied onder de ogen. Gebruik 's avonds de grotere roller met de punten voor een diepere massage om de celvernieuwing te stimuleren zonder de bovenste laag van de huid te beschadigen. Bewaar het in de koelkast voor de ultieme ijsgezichtsbehandeling.

 

Shop de blog
Bestseller
Coucou Microneedle Pimple Patches (18pcs) - FREE Pink Bubble Pouch

Coucou Microneedle Pimple Patches (18pcs) - FREE Pink Bubble Pouch

€34
18 stuks
With 6 superstar ingredients.
5.0
Bestseller
Coucou Cordless Hair Straightening Brush

Coucou Cordless Hair Straightening Brush

€98
0.46 kg
A portable hot hair brush
Bestseller
Coucou Rose Quartz Gua Sha

Coucou Rose Quartz Gua Sha

€26
1 stuk
Your loving face sculptor.

Coucou Reusable Chest Patch

€16
1 Masker
Reduce decolleté wrinkles.

Coucou Reusable Forehead Patch

€14
1 Masker
Reduce forehead wrinkles.
Bestseller
Coucou Reusable Eye & Smile Patches

Coucou Reusable Eye & Smile Patches

€12
1 Masker
Reduce eye & smile wrinkles.
Bestseller
Coucou Dermaplaning Exfoliator

Coucou Dermaplaning Exfoliator

€26
1 stuk
Get rid of dead skin & peach fuzz.
Bestseller
Coucou Cupping Kit

Coucou Cupping Kit

€26
1 stuk
Skin detox in a cup.

Coucou Rose Quartz Roller

€46
1 stuk
Your loving skin booster.
Bestseller
Coucou Dry Brush

Coucou Dry Brush

€29
1 stuk
Your body exfoliator.
5.0

Coucou Love Set

€58
1 stuk
Your loving skin booster & sculptor.

Coucou Semi Cured Nail Wraps - Trendy Trio

€57
1 Set
Funky Fantasy + Simply Swirly + Pastel Party

Coucou Power Face Roller

€57
1 stuk
The Rolls-Royce under the rollers.

Coucou Rose Quartz Cleansing Brush

€51
1 stuk
I'm your smoooth operator.
-30%
Coucou V-Lift Roller

Coucou V-Lift Roller

€47 €32,90
1 stuk
V-lift those cheeks and jawline.

Coucou Amethyst Roller

€46
1 stuk
Protecting & purifying skin booster.

Coucou Cryo-set

€51
1 stuk
Ice cold cryo therapy.

Coucou Body Gua Sha

€39
1 stuk
Your top to toe body sculptor.

Coucou Jade Roller

€36
1 stuk
Your balancing skin booster.
Bestseller
Coucou Jade Gua Sha

Coucou Jade Gua Sha

€24
1 stuk
Your balancing face sculptor.

Coucou Mini Jade Roller + Smiley Bag

€20
1 stuk
Our Mini OG

Coucou Mini Rose Quartz Roller

€20
1 stuk
Your skin booster in a mini.

Coucou Semi-Cured Nail Wraps - Simply Swirly

€19
1 Set
Salon-quality gel nails.

Coucou Semi-Cured Nail Wraps - Pastel Party

€19
1 Set
Salon-quality gel nails.
-50%
Coucou Mini Jade Roller

Coucou Mini Jade Roller

€18 €9
1 stuk
Eye roller for on the go.

Coucou Semi-Cured Nail Wraps - Funky Fantasy

€19
1 Set
Salon-quality gel nails.

Coucou Mini LED Lamp

€12
1 Set
Salon-quality gel nails.
Bestseller
-30%
Coucou Reusable Patches Set

Coucou Reusable Patches Set

€42 €29,40
0.136 kg
Reduce wrinkles and smooth fine lines.

Coucou Semi-Cured Nail Wraps - Diamond Dazzle

€19
1 Set
Salon-quality gel nails.

Coucou Semi-Cured Nail Wraps - Glitter Galore

€19
1 Set
Salon-quality gel nails.
-30%
The Lilac Set

The Lilac Set

€46 €32,20
36/37 & Meer
Don't you love lilac?
-30%
Jelly Gua Sha Set

Jelly Gua Sha Set

€75 €52,50
Free Toiletry Bag
-30%
Jelly Dermaplaning Set

Jelly Dermaplaning Set

€75 €52,50
Free Toiletry Bag
-30%
Jelly Power Face Roller Set

Jelly Power Face Roller Set

€106 €74,20
Free Toiletry Bag
-30%
Jelly Eye & Smile Patches Set

Jelly Eye & Smile Patches Set

€61 €42,70
Free Toiletry Bag

Coucou Mini Rose Quartz Roller + Mini Rose Quartz Gua Sha

€38
1 stuk
The mini Love Set.

Coucou Heated Eyelash Curler

€28
0.093 kg
For sky-high eyelashes
-20%
Refills Coucou Dermaplaning Exfoliator

Refills Coucou Dermaplaning Exfoliator

€18 €14,40
3 stuks
Refill Pack
Laat nu je e-mailadres achter en ontvang 10% KORTING op je volgende bestelling!